Consilierea de cuplu este un mijloc de rezolvare a problemelor și conflictelor pe care cuplurile nu au reușit să le gestioneze eficient singure. Aceasta implică ca ambii parteneri să își discute gândurile și sentimentele în fața unui profesionist care poate să-i ghideze în comunicare. Scopul consilierii este de a-i ajuta pe parteneri să obțină o mai bună înțelegere a lor și a dinamicei relației dintre ei, acele tipare pe care le repetă în interiorul cuplului care îi fac pe ambii parteneri să risipească energie și să se simtă epuizați, neînțeleși și neiubiți.

Alegerea unui partener este una dintre cele mai importante decizii pe care le facem în viață, iar construirea unei relații necesită timp și efort. Atunci când un cuplu decide să locuiască împreună, să se căsătorească sau să facă copii, aceasta aduce cerințe suplimentare enorme care influențează dinamica relației.

Sesiunile de consiliere de cuplu se desfășoară o dată pe săptămână și se întind pe o perioadă de câteva luni sau în funcție de ritmul și dinamica de cuplu.

Pentru programări puteți să completați formularul de mai jos sau să sunați la numărul de telefon afișat în secțiunea de Contact.