Ești o mamă singură? Zilele tale sunt copleșitoare încercând să îți faci treaba bine la serviciu și apoi să poți petrece timp cu copilul sau copiii tăi? Alergi dintr-un loc în altul pentru a gestiona toate lucrurile din viața ta până ajungi la epuizare?

O mamă singură este femeia puternică și descurcăreață, dar care în intimitatea ei se simte singură, neputincioasă și înfricoșată în fiecare seară când pune capul pe pernă. O mamă singură este un erou în fiecare zi pentru ea și copiii săi, dar care tânjește să fie și ea vulnerabilă în prezența cuiva, nu doar în singurătate. Ea se trezește de dimineață în zori și până seara târziu este o furnicuță harnică. Și câteodatâ…nu mai poate nici ea. Vrea să fie auzită, vrea să fie îmbrățișată și alinată.. are nevoie de inspirație, susținere și de un trib de care să aparțină pentru a merge mai departe. Cu aceste resurse orice mamă poate! Orice își propune ea poate! Te invit să te alături tribului tău. A femeilor care sunt ca tine, care se confruntă cu aceleași dificultăți zi de zi, a femeilor pentru care s-a năruit visul de familie, a femeilor care au fost trădate de bărbatul iubit sau care au fost abandonate, a femeilor care au suferit și care s-au împuternicit pentru copiii lor, a femeilor care vor să inspire și vor să se transforme, să rupă lanțuri psihologice care le aduc suferință și care vor să ofere modele mai bune și mai echilibrate copiilor lor .

Acest program este menit să ofere un spațiu sigur și susținător pentru mamele care se confruntă cu provocările vieții de părinte singur. Ca psihoterapeut și facilitator al acestui grup, am fost profund inspirată să creez acest mediu în care mamele singure pot împărtăși experiențele lor, să găsească sprijin și să învețe strategii eficiente pentru a naviga mai ușor în această călătorie dificilă, a creșterii copiilor singure.

În cadrul acestui grup, veți găsi confortul de a împărtăși experiențele dvs., de a primi sprijin și îndrumare din partea mea ca psihoterapeut și de la celelalte mame participante. Vom explora împreună modalități practice de a gestiona stresul, de a construi relații sănătoase cu copiii noștri și de a ne îngriji de sine în mijlocul provocărilor cotidiene.

Detalii ale Programului:

  • Grupul se va întâlni în fiecare seară de marți, de la ora 19:00 la 21:30, de două ori pe lună.
  • Participarea la grup necesită o taxă de 70 de lei pe întâlnire.
  • Întâlnirile grupului vor avea loc online, folosind platforma Zoom, oferindu-vă astfel flexibilitatea de a participa confortabil din confortul casei dvs.

Ce Vă Așteaptă: În cadrul acestui grup, veți avea oportunitatea de a:

  1. Împărtășiți experiențele și preocupările dvs. cu mame care înțeleg pe deplin ceea ce treceți.
  2. Explorați strategii practice pentru a gestiona stresul și presiunile vieții de părinte singur.
  3. Învățați abilități eficiente de comunicare și soluții pentru a vă construi relații sănătoase cu copiii dvs.
  4. Primirea sprijinului și îndrumării de la un psihoterapeut experimentat într-un mediu sigur și confidențial.
  5. Conectați-vă cu alte mame singure și creați legături de sprijin și prietenie pe termen lung.
  6. Vindecați rănile emoționale în cadrul unei comunități care vă înțelege și vă susține. Puterea de vindecare este mult mai intensă în cadrul unui grup alcătuit din femei care se confruntă cu același fel de probleme.
  7. Explora soluții pentru reconstruirea unei familii noi, grijile cu privire la acestea (cum va fi primit copilul dvs de viitorul partener, cum îl va accepta copilul, rolul dvs într-o relație nouă)

Vă încurajez să vă alăturați grupului nostru de suport pentru mame singure și să faceți primul pas către o viață mai echilibrată, mai împlinită și mai conectată. Vă promit că veți găsi un mediu cald și prietenos în care să vă împărtășiți experiențele și să găsiți sprijinul de care aveți nevoie.

Pentru a vă înscrie sau pentru mai multe informații, vă rog să nu ezitați să mă contactați. Vă aștept cu nerăbdare să începem această călătorie împreună.

Puteți să vă rezervați un loc completând formularul de mai jos, cu mențiunea la Mesaj că vreți să faceți parte din grupul de suport pentru mame singure.