Simți că ești într-o relație abuzivă? Există vreo persoană în viața ta care exercită un control foarte mare asupra ta și te abuzează constant? Sau ai fost în relații de acest gen și nu mai ai încredere că vei putea vreodată să ai o relație sănătoasă în care să fii apreciat(ă) și iubit(ă) așa cum ai nevoie? Ai avut o copilărie în care părinții te-au devalorizat, neglijat și abuzat sever?

Vreau să îți spun că dacă ești aici, înseamnă că deja ai făcut primul pas către schimbare și vindecare, pentru că ți-ai mobilizat energia de a căuta resurse care să te susțină în procesul de vindecare.

Sunt Oana Sarca, sunt psihoterapeut psihanalist și vreau să te ajut în această călătorie către tine. Cu ajutorul grupului vindecarea se produce mai repede, pentru că energia de grup este mai puternică să susțină suferințele trăite de fiecare membru.  Am ales acest titlu ”Supraviețuind narcisismului” pentru că starea mentală și psihologică a oamenilor care au relații cu persoane tulburate narcisic e asemănătoare sindromului post traumatic, un roller-coaster care nu se mai oprește și care activează biologic și psihologic toate resursele energetice ale organismului care se luptă cu un pericol. Numai că acest pericol este persoana pe care o iubești, iar relația cu această persoană este atât de impredictibilă încât îți antrenează o stare de vigilență permanentă, fapt ce duce la erodarea stării tale de sănătate fizică și psihică. Deci, este posibil să fii victima unui narcisist, iar viața ta s-a transformat într-o stare de supraviețuire, uitând ce înseamnă să trăiești și să te bucuri de o relație în care să fii apreciat(ă) și iubit(ă) dar și securizat(ă). 

Așadar, te invit să te înscrii la workshopul ”Supraviețuind narcisismului. Vindecare rănilor provocate de abuzul narcisic”, în data de 20 aprilie, ora 11:00-15:30, care se va desfășura online (Zoom).

Află cum să recunoști și să schimbi mecanismele inconștiente care te duc în relații cu persoane narcisice.

Ce vei învăța?

  1. Ce este tulburarea de personalitate narcisică, cum gândesc narcisiștii și ce cauzează comportamentul lor abuziv.
  2. Cum să recunoști mecanismele de manipulare emoțională, gaslighting, love bombing, șantaj emoțional, abuz emoțional pe care le exercită persoanele cu tulburare narcisică.
  3. Să înțelegi dinamica relațiilor cu persoane narcisiste. Mitul lui Narcis și a lui Eco.
  4. Cum istoria personală și relațiile semnificative din copilărie au influențat alegerile tale inconștiente către personalități cu tulburare narcisică. 
  5. Cum să vindeci traumele de atașament din relația cu un părinte narcisic.
  6. Cum e să nu fii singur în această poveste și cum poți oferi și primi sprijinul unor oameni care înțeleg exact prin ce treci. 
  7. Cum să îți recâștigi încrederea în tine, să te cunoști și să ai limite sănătoase în relațiile cu oamenii importanți pentru tine.

Costul workshopului este 200 de lei, iar pentru rezervarea locului e necesar să achitați până pe 19 aprilie. 

Pentru înscrieri în program completați fișierul de mai jos cu mențiunea ”Înscriere la Supraviețuind narcisismului.”, și voi reveni eu cu un răspuns pe email. Sau puteți să îmi scrieți pe whatsapp la nr de telefon: 0757316801.